Ontwerp je eigen proefschrift kaft!

Wil je een persoonlijke touch aan je proefschrift geven? En zelf iets maken? Heb je een energie boost nodig en behoefte om je promotie eens creatief te bekijken? Ik geef workshops in proefschrift cover ontwerp voor grote en kleine groepen. Stuur me een berichtje en ik kom naar je toe!

Praktische details

Een volledige workshop duurt 3 uur en geef ik voor groepen van 5-10 mensen. Kortere workshops zijn ook mogelijk voor grotere groepen. Voor een volledige workshop betaal je €35 per persoon. Voor een kortere workshop werk ik op basis van een uurtarief en een tegemoetkoming in mijn reiskosten.

Thesis cover design workshop

Wat krijg je?

Een super leuke middag vol inspiratie. Ik geef uitleg over je proefschrift kaft ontwerp, zoals kleur, compositie en lettertypes. Maar, nog belangrijker; we werken aan je idee. Een goed ontwerp begint met een briljant idee. De rest volgt vanzelf. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en een concept voor je proefschrift kaft. Dit kun je thuis zelf uitwerken of door mij of een andere illustrator laten doen. Let op: dit is geen computerles (dus geen Illustrator, Photoshop of Indesign les). Ik kan je natuurlijk wel tips geven.

PhD’s over de workshop:

“Super fijn om hier een middag aan te besteden en even op een andere manier met mijn proefschrift bezig te zijn. Even uit het hoofd en weg achter die computer.”

“Ik ben blij dat ik hier nu zo vroeg mee begin. Het was zonde geweest als ik mijn kaft aan het eind nog zou afraffelen en nu kon ik er even rustig de tijd voor nemen.”