Ontwerp je eigen proefschrift kaft!

Wil je een persoonlijke touch aan je proefschrift geven? En zelf iets maken? Heb je een energie boost nodig en behoefte om je promotie eens creatief te bekijken? Schrijf je dan in voor mijn workshop! Workshops zijn altijd op een zondag van 13u-16u. Ik kijk ernaar uit om je te helpen met je proefschrift kaft ontwerp!

Wanneer?

De volgende workshop is in het centrum van Maastricht op zondag 1 december, van 13u-16u. Heb je een groepje en willen jullie een workshop volgen op een andere datum? Dat kan! Neem dan even contact met me op. Ik kan naar jullie toe komen.

Thesis cover design workshop

Wat krijg je?

Een super leuke middag vol inspiratie. Ik leg een aantal dingen uit over je proefschrift kaft ontwerp, zoals kleur, compositie en lettertypes. Maar, nog belangrijker; we werken aan je idee. Een goed ontwerp begint met een briljant idee. De rest volgt vanzelf. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en een concept voor je proefschrift kaft. Dit kun je thuis uitwerken of door mij tegen een gereduceerde prijs. Let op: dit is geen computerles (dus geen Illustrator, Photoshop of Indesign les). Ik kan je natuurlijk wel tips geven.

Wat kost het?

Kosten zijn €35, inclusief materiaal, lokatie, thee en cake.

Waar is het?

De workshops in Maastricht zijn bij “Maak97“, Heggenstraat 2a. Als je een groepje hebt, dan kan ik ook naar jouw lokatie komen.

Workshop boek omslag ontwerp voor PhD's
PhD thesis design

Wil je je inschrijven?

Schrijf je in via het contactformulier op de website of via info@evelienjagtman.com. Vermeld de datum waarop je wil komen en wat het onderwerp van je proefschrift is. Ik stuur je een korte ‘huiswerkopdracht’ als warming up voor de workshop. Ben er snel bij, want ik heb beperkt plek. Dat hou ik bewust zo, zodat iedereen een overvloed aan aandacht krijgt.

Ja, ik wil meedoen!

PhD’s over de workshop:

“Super fijn om hier een middag aan te besteden en even op een andere manier met mijn proefschrift bezig te zijn. Even uit het hoofd en weg achter die computer.” (“Really nice to work on this a whole afternoon and to be busy with my thesis in a different way. Doing something with my hands and away from the computer.”)

“Ik ben blij dat ik hier nu zo vroeg mee begin. Het was zonde geweest als ik mijn kaft aan het eind nog zou afraffelen en nu kon ik er even rustig de tijd voor nemen.” (“I’m glad I started with this in an early stage. It would have been a pity if I had dashed off my cover and now I took the time”). 

Workshop op een andere lokatie

Heb je een groep van zes mensen en wil je niet naar Maastricht komen? Ik kom naar jullie toe! Stuur me even een berichtje zodat we een afspraak kunnen maken.