Welkom in mijn winkel!

Wil je een mooie prent voor aan de muur? Een aantal van de prenten uit mijn boek ‘Een ster voor iedereen’ heb ik geselecteerd om te drukken als Fine Art Print. Ze zijn allemaal door mij gesigneerd.

De prenten worden door een gespecialiseerde drukker gedrukt op duurzaam Hahnemühle 310 grams Fine Art papier. Alle Fine Art Prints worden gedrukt op A2 formaat (dat is 42cm x 59,4cm). Ik heb ervoor gekozen om de verhouding te behouden, maar wel een A2 prent te maken, zodat je er makkelijk een lijst bij kan zoeken. De prenten hebben een witte rand rondom, waarbij de boven- en onderrand breder zijn dan de zijranden, zodat het mooi in een A2 lijst past. Een Fine Art Print is als een origineel, dus pas op met aanraking en direct zonlicht.

 

Betalen kan via Ideal en Paypal. Helaas verzend ik op het moment alleen binnen Nederland. Verzendkosten zijn €10,16 inclusief BTW. De levertijd voor een prent is in principe vijf werkdagen, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

 

Mijn boek ‘een ster voor iedereen’ verkoop ik zelf niet. Het wordt uitgegeven door Lemniscaat en is vanaf 13 oktober verkrijgbaar bij de boekhandel of online, via bijvoorbeeld bol.com.

Toont alle 5 resultaten